1.مکان یابی پروژه ،تحلیل بازار هدف و امکان سنجی موقعیت رقابتی مجموعه و ارائه concept نهایی
2.بازدید و برداشت نقشه اولیه از محل مجموعه غذایی موردنظر
3.تهیه نقشه تقسیم فضا و جانمایی محصولات، دستگاه ها و لوازم با رعایت استانداردهای ملی، بین- المللی، بهداشتی و ایمنی با توجه به concept مجموعه و گردش کار اصولی
4.مشاوره در زمینه مصالح مناسب و مطابق اصول بهداشتی
5.بازدید دوره ای جهت نظارت بر اجرای صحیح موارد یاد شده
6.چیدمان لوازم، نصب و آموزش کار با تجهیزات و ماشین آلات بخش های مختلف اعم از آماده سازی، پخت، سرو و … به همراه گارانتی و تست سلامت دوره ای
1.نگارش منوهای مختلف اعم از اصلی، جایگزین، فصلی، اشتهاآور، دسر، سالاد، نوشیدنی و …
2.مشاوره در زمینه انتخاب لوازم و تجهیزات سرو، پخت، نگهداری، آماده سازی، تهویه و …
3.تهیه نقشه چیدمان تجهیزات و لوازم متناسب با مجموعه غذایی موردنظر
4.معرفی سرآشپز جایگزین، گزینش و آموزش پرسنل
5.تدوین و آنالیز منو، آموزش دستورالعمل های پخت و بهای تمام شده کلیه آیتم های منوی انتخاب به همراه مشاوره در زمینه قیمت گذاری و تعیین نقطه سر به سر و حاشیه سود خالص و ناخالص
6.معرفی منابع تهیه مواد اولیه مورد نیاز و تدوین لیست خرید
7.پشتیبانی بازآموزی و بازدید دوره ای عملکرد
ارائه نقشه اجرایی الکترومکانیکال شامل آب، برق، گاز، فاضلاب و تهویه به همراه جزئیات اجرایی
1.طراحی و چاپ منو و کلیه ظروف و لوازم یکبار مصرف
2.تهیه و نصب نرم افزار سیستم شامل حسابداری، انبار و خزانه داری
3.ارائه فرم ها و چک سیستم های مربوط به سیکل کاری تولید، خرید، انبارداری و آموزش به پرسنل به همراه پشتیبانی بازآموزی و بازدید دوره ای عملکرد
4.اخذ گواهینامه های تضمین کیفیت و اخذ گواهی های معتبر بین المللی
گروه صنعتی بهرام شبستری در سال 1337 کار خود را به عنوان واحد تولیدی آغاز کرد، در تمام طول 60 سال گذشته در کنار واردات گسترده لوازم و تجهیزات از اقصی نقاط جهان هیچگاه این نکته را فراموش نکردیم که اصلی ترین وظیفه ما اینست که با واردات تکنولوژی روز دنیا تولید محصولات ایرانی را هرچه قوی تر ادامه دهیم.
شاخصه تولیدات گروه صنعتی بهرام شبستری استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک هوشمند (CNC) و بهره گیری از اصول استاندارد جهانی در تمامی پروسه های شیت متال میباشد و وجه تمایز این محصولات الگو برداری از برندهای مطرح جهانی است که گروه صنعتی بهرام شبستری واردات و عرضه آن را به صورت مستمر انجام می دهد، این نکته مهم باعث می شود تمام محصولات ارائه شده همواره به روز و بهینه باشند و این تولیدات همگام با برندهای مطرح جهانی بتوانند نیازهای شما همراهان گرامی را برطرف کنند.تولیدات گروه صنعتی بهرام شبستری در 2 سطح ، با برندها عرضه و پخش می شود.
تنوع و کیفیت محصولاتی که گروه صنعتی بهرام شبستری از سراسر جهان زیر یک سقف گرد هم آورده، نه در مارکت ایران بلکه در سراسر جهان کم نظیر است، در تمام طول این 6 دهه همواره باور داشتیم مردم ایران باید از تکنولوژی روز دنیا در این صنعت بهره مند باشند و به این باور متعهد بوده و هستیم.
در راستای اجرای این تعهد، در کنار این تنوع بی مانند،شما میتوانید این اطمینان را داشته باشید که با قیمتی بسیار نازل تر از بازار جهانی می توانید مجموعه ای در سطح استانداردهای جهانی را راه اندازی کنید و محصولی با کیفیت و استاندارد جهانی به مشتریان خود عرضه کنید.
بهترین کانسپت، بهترین مشاوره و بهترین لوازم و تجهیزات بدون پشتوانه فنی وتکنیکی ساخت صنایع استیل در بهترین حالت منجر به بهره وری در سطح متوسط می شود.
منظور از صنایع استیل،مجموعه ای از لازم و تجهیزات مثل انواع هود، انواع طبقه بندی انواع کابینت، صنایع سردو… است که اختصاصا برای هر آشپزخانه با توجه به مسائل مختلف طراحی و ساخته می شود.
در واقع صنایع استیل بستر استفاده از تفکر مشاوران و بهره وری بهینه از لوازم در محل آشپزخانه شما با توجه به تمام مسائل فراهم میکند بسیاری از محدودیت های محیطی شما را مرتفع می کند.
طراحی دقیق ، تجربه بسیار زیاد و استفاده از تکنولوژی و فناوری روز دنیا مواردی هستند که در طراحی و ساخت صنایع استیل اهمیت بسیار زیادی دارند.
گروه صنعتی بهرام شبستری با استفاده از نیروهای متخصص، 6دهه تجربه حضور در بازارهای ملی و بین المللی و استفاده از تکنولوژی روز دنیا (دستگاه های تمام اتوماتیک CNC) ، در تراز جهانی موارد فوق را برای شما به انجام می رساند
هدف گذاری بدون نقشه رسیدن به آن ، آرزویی بیش نیست
آنتوان دو سنت اگزوپری
اولین قدم برای طراحی رستوران شما طراحی کانسپت، ساختار و محتوای آن است. یعنی با توجه به موقعیت جغرافیایی رستوران و کانسپت آن مواردی همچون منوی غذایی، نوع سرویس دهی، سیاست قیمت گذاری و فرم دکوراسیون و نشیمن انتخاب می شود و نتیجه انتخاب های فوق به ما کمک می کند تا قلب یک مجموعه غذایی یعنی آشپزخانه آن را طراحی کنیم.این مرحله مهمترین مرحله در طرح توجیهی(Business Plan) شما به منظور براورد هزینه نیز می باشد.
60 سال تجربه ، 60 سال نوآوری ، 60 سال حضور موفق در بازارهای ملی و بین المللی و راه اندازی بیش از 1000 مجموعه غذایی موفق در سراسر جهان باعث شده بتوانیم بهترین مشاور شما در این زمینه باشیم.
پس از انتخاب کانسپت نوبت به بررسی و انتخاب لوازم و تجهیزات کلیدی مربوط به آن می رسد، خوشبختانه وسعت و تنوع لوازم و تجهیزات در نمایشگاه دائمی باعث شده تا این بررسی بجای روزهای متمادی، تنها طی چند ساعت به نتیجه دلخواه برسد.
اکنون نوبت مهمترین مرحله یعنی طراحی و جانمایی آشپزخانه می رسد، طراحی قلب تپنده یک مجموعه غذایی جز با تجربه و تخصص امکان پذیر نیست، طراحی آشپزخانه صنعتی نیاز به داشتن اطلاعات تخصصی در زمینه های مختلفی از جمله معماری، دکوراسیون، مدیریت منابع انسانی، کارکرد لوازم و ماشین آلات مختلف، آشپزی، تبلیغات، مباحث هایژنیک، مباحث فنی و زیرساخت های آب و فاضلاب و انرژی وتهویه دارد.
علاوه بر موارد فوق، پیش بینی سناریو های محتمل برای آینده یک بیزینس با محوریت غذا، جز با تجربه فراوان امکان پذیر نیست.
طراحی و برنامه ریزی ، یک مهارت و در عین حال یک هنر است و بدست آوردن آن گاهی به اندازه عمر یک انسان زمان بر است.
… قطعا به چیزی بیشتر از کاغذ و مداد و متر احتیاج خواهید داشت!
طراحی آشپزخانه صنعتی با برداشت پلان مطابق ساخت (As Built) از محل مورد نظر شروع می شود.
این مرحله باید توسط شخص طراح انجام شود.
ما چیزهایی میبینیم که شما نمیبینید.
برای داشتن یک مجموعه غذایی موفق نیاز به یک آشپزخانه داریم بهمراه یک سالن (البته اگر کانسپت ما بیرون بر نباشد)
تبریک!!! شما کاندیدای حذف از بازار در سال اول هستید!
در این مرحله برای فضاهایی همچون: انبارهای اصلی، انبارهای میانی، سردخانه زیر صفر و بالای صفر،آماده سازی، خط پخت، خط سرو، سرویس سالن، محل شستشو، صندوق، رختکن، محل استراحت پرسنل، محل اسکان پرسنل و…
باید برنامه ریزی کرد.
با توجه به پیشرفت روزافزون رسانه ها و شبکه های اجتماعی و گردش سریع اطلاعات شایسته دانستیم از امکانات ، تجربه و تخصصی که در مقیاس جهانی طی 60 سال همراهی با شما عزیزان بدست آوردیم در قالبی گسترده تر استفاده کنیم.
در این راستا برای اولین بار در جهان شبکه تخصصی رستوران و صنایع وابسته را تحت نام ثبت شده راکار بنیان نهادیم.

مزایای برگزاری دموی رایگان قبل از افتتاح مجموعه غذایی:
امکان مقایسه و بررسی هرچه دقیق تر لوازم و تجهیزات با یکدیگر و انتخاب درست و دقیق لوازم و تجهیزات
آشنایی با روش کار دستگاه ها، شیوه های مختلف پخت و استانداردهای نگهداری و بهینه سازی لوازم و تجهیزات
در اختیار داشتن زمان بیشتر برای طراحی وآموزش منوی غذایی،طراحی پک و بسته بندی، عکاسی از منو و تبلیغات
انتخاب تیم آشپزی درست و کارآمد
هنگام انجام چند عمل همزمان با یکدیگر بهره وری و دقت گاها تا 90درصد کاهش می یابد.
تصور کنید هنگامی که فعالیت اقتصادی جدیدی مثل افتتاح یک رستوران یا فست فود را در نظر دارید، همزمان چه مواردی را باید مدیریت کنید…… و نکته دلهره آور اینست که تنها مدیریت کردن کافی نیست!
باید بتوانید بطور همزمان آموزش ببینید، تفسیر کنید، انتخاب کنید، مدیریت کنید، کنترل کنید و در هر لحظه سعی کنید بهترین باشید، بهترین را بخواهید و بهترین را بسازید. وگرنه پس از مدتی با صرف هزینه های هنگفت کاندیدای حذف از بازار رقابت رستوران و مواد غذایی خواهید بود.
گروه صنعتی بهرام شبستری اولین مجموعه ای در ایران است که دمو اختصاصی و برنامه ریزی شده جهت پیش نمایش منو،نحوه پخت و سرو آن، ارزیابی عملکرد تیم آشپزی، نحوه استفاده از لوازم و دستگاه ها و… را طراحی کرده و قبل از هرگونه انتخاب یا هزینه با طراحی پایلوت کانسپت مورد نظر به شما این امکان را میدهد تا به سادگی و بدون هیچ نگرانی با صرف زمانی بسیار کوتاه مسیر درست را انتخاب کرده و برای آن برنامه ریزی کنید.
گروه صنعتی بهرام شبستری با در اختیار داشتن تیم زبده ای از تکنسین های متخصص مفتخر است تا در این زمینه تمامی خدمات شامل نصب، آموزش، تعمیر و نگهداری کلیه لوازم و دستگاه ها را ارائه کند. موجب افتخار ماست که در زمینه خدمات پس از فروش از تیم اختصاصی و زبده بهمراه قطعات و لوازم استاندارد و اورجینال برندهای مختلف بهره مندیم و آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشیم.
خدمات پس از فروش جزء جدایی ناپذیر و چه بسا مهمترین بخش در صنعت رستوران و فست فود است که باید در همان مراحل ابتدایی راه اندازی برای آن برنامه ریزی کرد، زیرا در غیر این صورت اتلاف هزینه بسیار شدیدی را به سیستم مالی کل رستوران تحمیل خواهد کرد.
ضمن اینکه در صورتی که چند سال از عمر لوازم و دستگاه ها گذشته باشد لزوم تعمیر و نگهداری مستمر از آنها بسیار بیشتر می شود، زیرا تعمیر و نگهداری بهینه و جلوگیری از استهلاک دستگاه ها در هر صورت با هزینه بسیار کمتری نسبت به جایگزینی آنها انجام خواهد شد.
در صورت خرید از گروه صنعتی بهرام شبستری شما شامل پکیج برنز حمل و خدمات پس از فروش این مجموعه خواهید شد، با توجه به اینکه بیش از 70 درصد هزینه های ناشی از خرابی لوازم و دستگاه ها بدلیل عدم آموزش صحیح پرسنل و جا به جایی نیروها در 1 تا 3 ماه ابتدایی افتتاح اتفاق می افتد می توانید با انتخاب پکیج های طلایی یا نقره ای از اتلاف هزینه های خود جلوگیری کنید.